Barion Pixel

1. Online bankkártyás fizetés

Webáruházunkban biztonságosan és kényelmesen tud bankkártyával fizetni, amelyen technikai hátterét a Barion Payment Zrt. szolgáltató biztosítja. Elfogadott bankkártyák: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro és American Express. További részletek a Barionról: https://www.barion.com/

A fizetési mód használata roppant egyszerű, mindössze 2 gyors lépésből áll, ami Önnek teljesen díjmentes. A rendszer nem sokban tér el a megszokott bankkártyás fizetési rendszertől. Ön kiválasztja a rendelés leadása oldalon a Bankkártyás fizetési lehetőséget. A rendelés leadását követően a rendszer átirányítja Önt a Barion fizetési átjáró oldalára, ahol meg kell adnia szokásos bankkártya adatait (bankkártya szám, lejárat, CCV kód, email cím) és a fizetés gombra kattintani. Ezt követően a rendszer levonja a kártyájáról a rendelés összegét, mint egy átlagos bankkártyás fizetésnél, és visszairányítja a webáruházba, ahol ezt követően áttekintheti rendelési adatait. Ezzel be is fejezte a rendelését bankkártyás fizetéssel.

1. lépés – Rendelési űrlap kitöltése és leadása

Töltse ki a rendelési űrlapot, majd a fizetési módoknál válassza ki a “Bankkártyás fizetés vagy Barion egyenleg” menüpontot. Ha ez kész, pipálja be az Elolvastam és elfogadom a szerződési feltételek gombot majd Fizetés Barionnal gomb. Ezt követően a rendszer átirányítja a Barion oldalára.

2. lépés – Fizetés bankkártyával vagy Barion tárcával

A Barion oldalán két lehetősége is adott a fizetése. Bal oldalon használhatja saját Barion tárcáját (amennyiben rendelkezik ilyennel és regisztrált felhasználó) vagy a Jobb oldalon kitöltve a bankkártya adatait kevesebb mint 1 perc alatt fizetheti a rendelését. A következő adatok szükségesen: bankkártya szám, lejárati idő, CCV kód (a kártya hátlapján lévő 3 jegyű szám), rendelési email címe. Ha kész, fogadja el a Barion fizetés feltételeit majd kattintson a FIZETEK gombra. És ezennel kész is. A rendszer visszairányítja Önt a webáruházba ahol a rendeléséről összesítőt olvashat. Ezt az összesítőt emailben is postázzuk Önnek.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Biztonságos ez a fizetési mód?
Teljes mértékben. A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a kártyatársaságok által előírt PCI DSS szabvány szerinti minősítéssel, így jogosult kártyaadatokat kezelni (a CVC kód nem kerül tárolásra).

Mikor veszik le a kártyámról a pénzt?
Amint a Fizetés gombra kattintott, megtörténik a tranzakció, és a kártyája meg lesz terhelve. Erről (amennyiben rendelkezik ilyen szolgáltatással) sms-ben értesül.

Hol találom a CVV kódot?
Ez egy 3 jegyű kód, a bankkártya hátoldalán található.

Mit tehetek ha lejárt a bankkártyám?
A lejárt bankkártya esetén az illetékes bank új kártyát bocsát ki Önnek. Amennyiben ez elmaradt, vegye fel a kapcsolatot bankjával.

Kell regisztrálnom a fizetéshez?
Amennyiben a bankkártyás fizetési módot választja, nem.

Amennyiben Barion tárcával szeretne fizetni, akkor már korábban kellett hogy regisztráljon a rendszerbe, és szükséges feltöltenie az egyenlegét.

Mi ez a Barion tárca?
Regisztrálhat ingyenes fiókot (tárcát) a Barion rendszerébe, amire különböző módokon pénzt tölthet fel. Ezekkel pedig fizetni tud webáruházakban, boltokban, de már parkolást is fizethet a segítségével. A rendszer IOS-ra és Androidra is elérhető. További részleteket a tárcáról a Barion oldalán talál.

Hogyan tudom feltölteni a tárcámat?
Banki átutalással, kártyás befizetéssel. További részleteket a tárcáról a Barion oldalán talál.

A tárca használata ingyenes?
Igen! Forgalmi díjat kell csupán fizetni. Részletekért keresse a szolgáltatót.

2. Előre utalás

Amennyiben nincs vagy nem akarja bankkártyáját használni, lehetőség van előre utalásra is. Amennyiben ezt a fizetési módot választja, úgy kérjük, hogy megrendelésének ellenértékét az alábbi számlára utalja át. Kérjük, hogy a megrendelés elküldése után elektronikus levélben visszaigazolt rendelési számot tüntesse fel átutalásának „Közlemény” rovatában. A kiszállítás a fizetendő összeg bankszámlánkon történő jóváírását követően történik.

Az átutaláshoz szükséges banki adatok:

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!